Malzemeler:
- 4 yemek kaşığı glutensiz yulaf ezmesi
- 6 adet tam ceviz içi
- 6 adet çiğ badem
- 5 adet çiğ kaju
- 6 adet hurma
- 1 tatlı kaşığı kaşığı ham kakao
- 1 çay kaşığı tarçın
- ¼ çay bardağı süt
- 1 yemek kaşığı BEE’O Propolis Antep Fıstığı Ham Bal Karışımı
- 1 yemek kaşığı BEE’O Propolis Yer Fıstığı Ham Bal Karışımı
Hazırlık:
- Hurmaları yumuşaması için 10 dakika ılık suda bekletelim.
- Yulaf ezmesi, badem, ceviz, kaju, kakao, tarçın ve çekirdeklerini çıkardığımız hurmaları rondoda çekelim.
- Üzerine süt, BEE’O BEE’O Propolis Antep Fıstığı Ham Bal Karışımı ve BEE’O Propolis Yer Fıstığı Ham Bal Karışımı’nı ekleyip biraz daha çekelim.
- 9-10 adet çıkacak şekilde, ceviz taneleri kadar alıp elimizde şekillendirelim.
- 10 dakika buzdolabında bekletelim.
Afiyet Olsun!