Malzemeler:
- 1 su bardağı laktozsuz süt
- 3 yemek kaşığı glutensiz yulaf ezmesi
- 1 orta boy elma
- 1 silme yemek kaşığı chia tohumu
- 1 çay kaşığı tarçın
- 2-4 tatlı kaşığı BEE’O Poleni
- 2 tatlı kaşığı BEE’O Arı Ekmeği
- 1 tatlı kaşığı BEE’O Ham Lavanta Çiçek Balı
- 1 yemek kaşığı BEE’O Propolis Fındık Kakao Ham Bal Karışımı
- 8-9 adet çiğ fındık
Hazırlık:
- Süt, yulaf ve chia tohumunu bir kaseye alıp 5-10 dakika bekletelim.
- Elmayı küp küp doğrayalım ve yulaflı karışımımıza ekleyelim.
- BEE’O Polen’i, BEE’O Propolis Fındık Kakao Ham Bal Karışımı ve BEE’O Arı Ekmeği’ni de ekleyelim ve karıştıralım.
- En son fındık, tarçın ve BEE’O Ham Lavanta Çiçek Balı ekleyerek süsleyelim.
Afiyet Olsun!